Agar agar este un substituent vegetal pentru gelatină, extras din alge roșii și brune.

Proba: 1200

Valoare nutritivă la 100 g de produs:

  • proteine ​​- 1 g
  • grăsime - 0 g.
  • glucide - 7 g.

Conținut caloric: 26 kcal.

Țara: Spania

Marmeladă, sufleu, marshmallows, jeleuri și alte dulciuri au văzut o lumină albă datorită unui gelifiant cu un nume ciudat „agar-agar”. Chiar și gelatina preferată a tuturor pierde teren în fața acestui ingredient natural.

De fapt, agar-agar este un substituent vegetal pentru gelatină, conținând aproximativ 4% săruri minerale, 10-20% apă și 70-80% polizaharide.

În aparență, seamănă cu o pulbere alb-gălbuie. Sursa de origine a agar-agarului este algele marine. Chiar și după o prelucrare atentă, această pulbere păstrează întregul continut de elemente utile ale „progenitorilor” săi: iod, calciu, mangan, fier, etc. dar și în medicină ca prebiotic pentru scăderea în greutate și detoxifiere.

Dar chiar și acest istoric al proprietăților utile ale gelatinei vegetale nu se termină aici:

  • îndepărtează substanțele nocive din ficat;
  • scade nivelul colesterolului și al trigliceridelor din sânge;
  • îndepărtează sărurile de metale grele din corp;
  • normalizează aciditatea crescută a sucului gastric.

Dar cel mai important lucru este că agar agar vă permite să nu mâncați excesiv, ceea ce este foarte important pentru persoanele care sunt la dietă.

Gramaj: 25g

Tara de origine: Spania

Agar-Agar praf (25 gr.)
10 Produse

4 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.