Livrare şi plată.

Livrarea are loc în termen de 2-5 zile, în dependenţă de produsul pe care îl alegeţi. Livrarea în raza oraşului Chişinău este gratuită pentru comenzile de minim 400 lei. Pentru comenzile mai mici de 400 lei costul livrării în raza oraşului Chişinău este de 50 lei (60 lei suburbie). Comenzile sunt colectate în timpul unei săptămânii lucrătoare și sunt livrate simbata si marti. Plata se face în numerar, la momentul primirii comenzii. 

Vă recomandăm insistent, la primirea comenzii, să verificaţi cantitatea şi calitatea tuturor produselor comandate. Dacă nu sunteți mulțumit de calitatea produselor, puteţi să le returnaţi sau să cereţi înlocuirea lor.

Pentru a efectua o comandă pe site-ul nostru este necesar de a adăuga produsele dorite în coş, apoi faceţi click pe "efectuează" sau click pe link-ul coşului. După ce ați decis asupra cantităţii produselor, faceți click pe "continuare", introduceți adresa la care se va face expedierea, faceți click pe butonul "înainte", selectați metoda de expediere, apăsați pe "înainte", iar la ultima etapă, selectați "Cash on delivery". Ultimul pas este să apăsați butonul "I confirm my order".

Toate aspectele legate de livrare le puteţi afla sunând la următoarele numere de telefon: 076764677.

Clientul este în drept de a face cunoştinţă cu documentația care atestă siguranța produsului. Puteți examina personal copii ale documentelor pentru produsele comandate la primirea comenzii, în acest scop, vă rugăm să specificați această intenţie printr-un comentariu la efectuarea comenzii.

Product added to compare.