Cacao este unul dintre cei mai puternici antioxidanti. Adaugati pulberea la prajituri, la bautura de cacao, practic oriunde aveti nevoie de un gust si o culoarea de ciocolata.

Mod de întrebuințare:

  • folosiți cacao pudră în loc de carob, cacao miez sau mesquite;
  • faceți bomboane de ciocolată și batoane;
  • faceți înghețată de ciocolată;
  • presărați peste salate din fructe;
  • amestecați pudra de cacao peste untul de cacao și adăugați fructe de pădure după gust;
  • combinați pudră de cacao cu nectar de agave sau miere pentru a obține un sirop delicios de ciocolată;
  • îmbrăcați seminețe și nucile dvs. în pudră de cacao după care deshidratați-le;
  • faceți budincă de cacao prin amestecarea pudrei cu fructe de avocado;
  • amestecați pudra de cacao cu untul de nuci pentru un gust mai delicios;
  • adăugați pudra de cacao în combinație cu alte superalimente (goji, maca), pentru mai multe substanțe nutritive.

 

Fabricat în Germania.

Greutatea: 350 gr.

4 Produse

S-ar putea sa-ti placa

1 alt produs in aceeasi categorie:

Product added to compare.