Fabricat în Germania din nucă de cocos proaspătă, presat la rece.

Uleiul natural de nucă de cocos crud este folosit ca produs alimentar, antioxidant în nutriția sportivă și în scopuri cosmetice. Vorbind despre uleiul natural de nucă de cocos, care are o culoare albă, o structură delicată și un miros plăcut, în primul rând trebuie remarcat faptul că acest ulei este complet incomparabil cu omonimul său industrial, care are un gust, miros, culoare complet diferit. multe etape de prelucrare și este utilizat pentru producerea margarinei și a altor produse alimentare.

Ulei de cocos:

  • presat la rece
  • nefiltrat
  • nealbită
  • neodorizat
  • nu hidrogenat
  • are gustul și mirosul de nucă de cocos proaspătă.

Poate fi folosit pentru a prepara prăjituri crude, înghețată și ciocolată. Poate fi folosit și în scopuri cosmetice, precum și la fabricarea săpunului și la fabricarea produselor cosmetice. Uleiul de cocos protejează, înmoaie și netezeste perfect pielea datorită capacității sale de a crea un film protector pe suprafața pielii. Un alt avantaj al uleiului de cocos este absorbția sa completă de către piele. Uleiul hidratează, hrănește și protejează pielea. Potrivit pentru toate tipurile de piele, non-comedogen. Uleiul de cocos este un ajutor excelent pentru masaj. Face pielea moale instantaneu. Previne formarea de fisuri pe mâini și calcaie cu utilizare regulată. De asemenea, uleiul poate îndepărta machiajul, inclusiv în jurul ochilor. Uleiul lichid de cocos se amestecă bine cu alte uleiuri de bază, precum și cu produse de înfrumusețare.

Ambalaj: 5 litre

Кокосовое масло Органик оптом

7 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to compare.