Producători

Buletin informativ

Furnizori

Articles categories

Todicamp View full size

Todicamp

extract din nuci grecesti verzi

Detalii

340,00 MDL

TODICAMP® — extract de nuci de maturitate lăptoasă-ceroasă într-un amestec de hidrocarburi alifatice și saturate. Acesta este un preparat exclusiv, eficiența ridicată a căruia a fost testată de-a lungul unei jumătate de secol de utilizare cu succes în mai mult de 60 țări ale lumii.

Feriți-vă de preparate contrafăcute! Utilizați numai preparatul original, fabricat de către compania moldovenească TODICAMP® SRL.

 Timp de 47 de ani de existență a preparatului tehnologia fabricării lui nu a mers niciodată în afara limitei familiei Todica, însă internetul este plin cu „recete de pregătire” și „versiuni îmbunătățite ale Todicamp”. Acestea sun scrise de persoane, care doresc să vândă imitațiile lor sub marca TODICAMP®.

Acțiunea farmacologică:

TODICAMP® are un efect puternic de stabilizare a membranei, o acțiune anti-inflamatoare și anti-tumorală. Îndepărtează edemele intermediare și interstițiale, promovând infiltrarea infiltratelor post-traumatice și a hematoamelor. Reduce manifestările de reacții alergice la desensibilizarea completă a organismului. Restabilește formula sângelui, activează procesele de imunitate celulară, îmbunătățește activitatea fagocitară a macrofagelor și stimulează chemotaxia; blochează radicalele libere și inhibă procesele de peroxidare a lipidelor; prezintă o activitate antibacteriană și antifungică, împiedică pătrunderea agenților virali prin membrana celulară; sporește procesele metabolice în organism și normalizează echilibrul hormonal; restabilește funcția ficatului și are un efect moale coleretic.

Indicații pentru administrare:

Preparatul se folosește pentru terapia pacienților, care suferă de boli acute și cronice infecțioase, tumori maligne și benigne, tulburări metabolice, patologii ale sistemului cardiovascular, dereglări imunologice, pentru recuperarea organismului după intoxicații severe și daune de la radiație.

Modul de administrare:

Preparatul este destinat pentru administrarea orală și externă locală.

INTERNĂ: TODICAMP® este administrat în interior din calculul 1 picătură la 2 kg masă corporală 1-3 ori pe zi cu 30 minute înainte de masă. Se recomandă începerea administrării de la 7 picături, crescând treptat până la Doza Calculată (DC). În cazul unor boli oncologice severe doza poate fi mărită de 3 ori, administrând neapărat 1 lingură de ulei de semințe de in după preparat. În caz de apariție a intoxicației (greață, dureri de cap, slăbiciune, pierderea poftei de mâncare) se va întrerupe administrarea preparatului pentru 2 zile și se va micșora doza până la 5 picături. Apariția acestor simptoame indică o reabilitare a focarelor infecției, moartea celulelor tumorale și accesul în fluxul sanguin a produselor descompunerii lor. Se recomandă, de asemenea, consumarea abundentă de apă alcalină și administrarea de sorbanți (sorbolit, argilă albă etc.)

COMPRESE: un tifon curat se va plia în 4 straturi, cu o dimensiune ca o palmă, se va hidrata cu TOPICAMP® (nu mai mult de 1 linguriță) și se va aplica pe piele în regiunea organului afectat. Deasupra tifonului se va aplica o hârtie de comprese și o pânză groasă. După 20 de minute compresul se va scoate, iar pielea se va unge cu ulei de măsline. Se folosește în cazul afectării profunde a articulațiilor și a organelor interne.

FRICȚIUNE: o cantitate mică de TODICAMP® se aplică pe piele și se freacă până la absorbția completă. Se folosește în cazul leziunilor subcutanate, musculare și articulare.

UNGERE: TIDICAMP® se aplică pe pielea deteriorată fără frecare. Se aplică în caz de leziuni de suprafață ale pielii și a țesutului adipos subcutanat.

SPĂLĂTURI: 1 ml. de TODICAMP® se amestecă cu 1 ml. de ulei de cătină sau ulei de in și se introduce în vagin cu ajutorul unui irigator pentru spălături vaginale sau o seringă fără ac. Sunt eficiente în tratamentul patologiei colului uterin și a organelor pelviene.

MICROCLISME: 3-5 ml. de TODICAMP® se va amesteca cu 5 ml. ulei de in și se fa introduce în rect.

SCHEMELE DE ADMINISTRARE ÎN CAZUL CELOR MAI RĂSPÂNDITE BOLI

BOLI GASTRO-INTESTINALE:

Ulcer gastric, gastrită, enterocolită, pancreatită.

administrare internă de 3 ori pe zi cu 30 minute înainte de masă într-o doză calculată (DC) și comprese în regiunea stomacului 1 dată pe zi.

Hemoroizi, proctită, fisuri rectale.

administrare internă într-o doză calculată (DC) + microclisme 1 dată pe zi + fricțiune a regiunii suprapubiene.

INFESTARE HELMINTICĂ: administrare internă de 3 ori pe zi, ungere a regiunii din jurul ombilicului de 2 ori pe zi, compres pe regiunea ficatului 1 dată pe zi, microclisme 1 dată pe zi.

 RĂCEALĂ:

Gripă, bronșită, infecții virale respiratorii acute, amigdalita, pneumonie.

Administrare internă într-o doză calculată (DC) de 3 ori pe zi, comprese pe regiunea plămânilor sau a gâtului 1 dată pe zi, ungerea amigdalelor în caz de amigdalită de 2 ori pe zi.

Sinuzite, sinuzite frontale.

Administrare internă de 3 ori pe zi, ungere a regiunii sinusurilor maxilare și frontale de 2 ori pe zi, picături în nas de 3 ori pe zi, amestecând cu ulei de in 1:2. Administrare internă de 3 ori pe zi, ungerea regiunii din jurul urechii de 3 ori pe zi.

BOLI ALE ARTICULAȚIILOR ȘI COLOANEI VERTEBRALE:

Echimoze, contuzii, entorse, fracturi, luxații, artrite, artroze, osteocondroze.

Administrare internă de 3 ori pe zi, compres 1 dată pe zi și fricțiune a suprafeței externe de 2 ori pe zi.

TUMORI MALIGNE ȘI BENIGNE, METASTAZE CU ORICE LOCALIZARE:

Administrarea internă într-o doză mărită (indicată de specialist), comprese externe 1 dată pe zi și fricțiuni în regiunea leziunii de 2 ori pe zi. În caz de dureri puternice fricțiunile pot fi efectuate de 5 ori pe zi, ungând pielea după proceduri cu ulei de in.

BOLI CUTANATE:

Leziuni fungice ale pielii, părului și unghiilor, abcese, celulite, acnee, panarațiu, căderea părului, papiloame, negi.

Ungerea focarului leziunii de 3-4 ori pe zi și administrarea internă de 3 ori pe zi.

BOLI AUTOIMUNE:

Lupus eritematos sistemic, sclerodermie, artrită reumatoidă, sarcoidoză, scleroză multiplă.

Administrare într-o doză mărită (indicată de specialist), comprese 1 dată pe zi, fricțiuni de 3 ori pe zi.

BOLI GINECOLOGICE:

Endocervicită, eroziune a colului uterin, polipi, miome și fibroame, prolaps uterin, inflamația trompelor uterine, a uterului și a ovarelor, chisturi ovariene, infertilitate, mastopatie, mastită.

Administrare internă de 3 ori pe zi, spălături vaginale 1 dată pe zi, microclisme 1 dată pe zi, fricțiuni a regiunii suprapubiene și inghinale de 2 ori pe zi.

BOLI UROLOGICE:

Prostatită acută și cronică, pielonefrită, glomerulonefrită, adenom de prostată, dereglarea potenței.

Administrare internă de 3 ori pe zi, microclisme 1 dată pe zi, fricțiuni ale regiunii inghinale și suprapubiene 1 dată pe zi, compres pe regiunea rinichilor 1 dată pe zi, alternativ partea dreaptă și stângă.

BOLI NEUROLOGICE:

Nevrite, nevralgii, radiculite, poliradiculoneuropatii, lumbago, stări post-accident vascular cerebral, pareze și paralizie, migrene, dereglarea circulației sangvine cerebrale.

Administrare internă de 3 ori pe zi, comprese pe regiunea cefei 1 dată pe zi, comprese pe regiunea dureroasă 1 dată pe zi, fricțiuni de-a lungul coloanei vertebrale de 2-3 ori pe zi. În caz de dereglări cerebrale a se unge regiunea parietală frontală și regiunile temporale ale capului de 2 ori pe zi și picături în nas 1 dată pe zi.

BOLI CARDIOVASCULARE:

Tromboflebită, boli varicoase, endarterită obliterantă, ateroscleroză.

Administrare internă de 3 ori pe zi, fricțiuni a regiunii afectate de 2 ori pe zi, comprese pe regiunea ficatului 1 dată pe zi, comprese pe nodurile varicoase 1 dată pe zi.

PENTRU CONSOLIDAREA ACȚIUNII TOTALE se recomandă 1 - 2 ori pe zi de a freca TODICAMP® de-a lungul coloanei vertebrale, precum și de a fricționa cu el tălpile picioarelor, ceea ce activizează foarte bine funcțiile tuturor organelor interne, deoarece ele au proiecții atât pe talpa piciorului, cât și pe coloana vertebrală.

Reacții adverse:

Preparatul, de obicei, este tolerat bine de către pacienți, însă în cazuri unice se dezvoltă tulburări de digestie, greață. Atunci când este aplicat local este posibilă a iritație ușoară a stratului cutanat.

Contraindicații:

Sensibilitate individuală crescută și intoleranța preparatelor cu conținut de iod.

Perioada de sarcină:

Eficacitatea și siguranța administrării la femei în timpul sarcinii și lactației nu a fost dovedită.

Supradozaj:

În caz de administrare a unor doze excesive de preparat la pacienți s-a remarcat dezvoltarea greții, vome, tulburări digestive, dureri de cap. În caz de supradozaj se recomandă lavajul gastric. În caz de necesitate se efectuează terapie simptomatică.

Forma de eliberare:

Flacoane a câte 115 ml. din plastic medicinal de culoare închisă.

Condițiile de păstrare:

Preparatul se recomandă să fie păstrat într-un loc uscat, departe de razele solare directe și de foc deschis la o temperatură de 15 – 25 С.

Termenul de valabilitate - 3 ani.

Atenție!

Descrierea dată este o instrucțiune simplificată de utilizare. Informația despre preparat este furnizată în mod exclusiv în scopuri informative și nu va fi folosită ca un ghid pentru auto-tratament. Numai un specialist poate lua o decizie cu privire la indicarea preparatului precum și să determine dozele și metodele administrării sale. Metodele de aplicare a TODICAMP® sunt elaborate de

No customer comments for the moment.

Scrie-ti recenzia

Todicamp

Todicamp

extract din nuci grecesti verzi

Scrie-ti recenzia

Производитель: